Ο 22χρονος Γιαπωνέζος τρανσέξουαλ Μάο Σουγκιγιάμα πρώτα τουίταρε την προθεσή του να μαγειρέψει και να σερβίρει -έναντι αμοιβής- τα γενετικά του όργανα. Και μετά το έκανε πραγματικότητα στο κέντρο του Τόκυο.

«Προσφέρω τα γενετικά μου όργανα (πέος, όρχεις), τα οποία αφαίρεσα χειρουργικά πριν από λίγους μήνες, ως δείπνο έναντι 1250 δολαρίων. Έχω τεστ που αποδεικνύει ότι δεν πάσχω από κανένα αφροδίσιο νόσημα. Και ότι δεν έχω κάνει θεραπείες με ορμόνες. Το μήκος τους σε πλήρη στύση ήταν 16,1 εκατοστά. Συζητάω την προοπτική να τα πουλήσω και σε ομάδα, αντί για μεμονωμένο αγοραστή. Θα τα μαγειρέψω σύμφωνα με τις οδηγίες του αγοραστή, σε όποιον χώρο εκείνος μου υποδείξει».
Αυτό ήταν το tweet του 22χρονου illlustrator που, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, θα τον είχε κλείσει στο ψυχιατρείο ή στην φυλακή.

Όμως, σε μια χώρα που περηφανεύται για ένα επταώροφο sex shop, το μεγαλύτερο στον κόσμο, και για μηχανήματα αυτόματης πώλησης χρησιμοποιημένων γυναικείων εσωρούχων στους δρόμους, δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία που να απαγορεύει τον κανιβαλισμό.

Αυτό τουλάχιστον απάντησε η αστυνομία του Τόκιο -σύμφωνα με το Huffington Post- όταν της έγιναν παράπονα από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το δείπνο έλαβε χώρα πριν από ένα μήνα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Asagana Loft event space στο Τόκιο, με τον ερασιτέχνη σεφ να ψήνει τα γενετικά του όργανα πάνω από μια φορητή ψησταριά υγραερίου. Και στην συνέχεια να τους βάζει μπαχαρικά και να τα διακοσμεί κομψά με μανιτάρια και βασιλικό.

Συνολικά είχαν πουληθεί 6 πιάτα «αμελέτητων», έναντι 250 δολαρίων το καθένα, αν και τελικά μόνο πέντε από τους έξι αγοραστές έδωσαν το παρόν.
Το «event», προσέλκυσε πολύ κόσμο, ο οποίος πλήρωσε επίσης είσοδο και στον οποίο σερβιρίστηκαν πιάτα από μοσχάρι και κροκόδειλο.
Ενώ πριν μπεις στην αίθουσα έπρεπε να υπογράψεις μια υπεύθυνη δήλωση που απάλλασσε από κάθε ευθύνη τους διοργανωτές για πιθανούς κινδύνους από την κατανάλωση μελών του ανθρώπινου σώματος.
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΠΙΑΤΩΝ








Δημοσίευση σχολίου

 
Top