«Εκτός εαυτού» βρέθηκε επιβάτης σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ για τη Λαμία χθες στις 8 το βράδυ. Αφού γδύθηκε άρχιζε να βρίζει χυδαία τους επιβάτες. Το περιστατικό έλαβε τέλος μετά την παρέμβαση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το LamiaReport μέσα στο λεωφορείο ήταν περίπου 20 επιβάτες, ανάμεσα τους γυναίκες νεαρής ηλικίας και φοιτήτριες. Μόλις το λεωφορείο βγήκε στην εθνική οδό, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 45 ετών, σηκώθηκε επάνω και άρχιζε να φωνάζει δυνατά και να σκίζει τα ρούχα του μέχρι να μείνει με το εσώρουχο.

Επιβάτες, οδηγός και εισπράκτορας έπαθαν σοκ. Ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ μια επιβάτης είδε στην τσέπη του πεσμένου μπουφάν του 45χρονου ένα ψαλίδι. Κατάφερε και το έσπρωξε με το πόδι της κάτω από το κάθισμα και περίμενε να έρθει γρήγορα η αστυνομία.

Το λεωφορείο πήγαινε πολύ σιγά και λίγο αργότερα κάπου σταμάτησε. Ο ψυχασθενής άνδρας έλεγε ότι δεν έχει πρόβλημα με την αστυνομία αρκεί να μην έλθει με την σειρήνα αναμμένη. Όλο το σκηνικό κράτησε πάνω από 40 λεπτά μέχρι να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top